Logistiker, arbetsledning & flerpartslogistik: Kristofer gjorde valet

Kristofer Andersson har läst utbildningen Logistiker, arbetsledning & flerpartslogisik på SKY. Utbildningen är 86 veckor, på heltid.

– Länge har jag intresserat mig av logistik. Under en period har jag funderat på att hitta en utbildning som skulle kunna knyta samman mina arbetslivserfarenheter, och på så vis ta ett nytt steg i min yrkeskarriär. Utbildningen Logistiker, arbetsledning & flerpartslogistik blev valet för mig. En marknadsanpassad utbildning som skapats utifrån efterfrågan på kunskaper och yrken vilket stämde bra med min linje av profession framåt, säger Kristofer Andersson.

Utbildning som ger dig ett helhetsperspektiv

– Med ett koncept som jag beskriver som ”från ax till limpa” ser jag att denna utbildning har gett mig ett helhetsperspektiv att utifrån ett logistiskt synsätt leda, fördela och utföra arbete, säger Kristofer Andersson.

– När jag ser tillbaka på vad utbildningen har gett mig, förutom ett utvecklande arbete som projektledare inom verksamhetsutveckling på Ahlsell AB – så är det främst genom utbildningens upplägg att med hjälp av PBL (projektbaserat lärande) angripa projekt, frågeställningar och utmaningar i samtliga kurser. Idag har en stor kunskap och kompetens att driva projekt framåt. Kursvalet i utbildningen som också inkluderar två tillfällen praktik i näringslivet skapade förståelse kring hur logistikens delar harmoniserar med varandra, säger Kristofer Andersson.

– Min ambition med utbildningen var att examineras med en djup kunskapsbank för att möta marknaden och ge mig möjligheten att skaffa mig ytterligare kompetens och driv framåt in i branschen. Jag kan rekommendera denna utbildning för dig som vill arbeta med ledning och utveckling inom logistikens olika grenar, säger Kristofer Andersson.

Sök Logistiker, arbetsledning & flerpartslogisik idag

Du kan läsa utbildningen i Gävle, och i studieorterna Hudiksvall, Sandviken, Bollnäs/Söderhamn och Falun/Borlänge. Studiefarten är heltid på 86 veckor och 430 YH-poäng.

Frågor eller funderingar?

Fyll i fälten nedan så återkommer vi inom kort!

När du använder formuläret godkänner du att uppgifterna registreras. Läs vår policy om personuppgifter här.

Kontaktuppgifter

Har du frågor? Ring till oss!

010-585 58 50

Måndag – Fredag
09.00 – 12.00

13.00 – 15.00

 

Du kan även maila dina frågor till info@yhsky.se