YH-utbildning på distans

Några av yrkesutbildningarna på SKY läser du på distans, vilket gör att du inte behöver befinna dig fysiskt på en utbildningsort. YH-utbildning på distans blir inte smidigare än så här.

Självklart är SKY:s distansutbildningar CSN-berättigade och ger YH-poäng på precis samma sätt som våra platsberoende utbildningar.

Distansutbildningar på SKY finns i olika studietakter, t ex:

En utbildning på halvfart innebär i snitt 20 timmars studier i veckan. Utbildning på helfart motsvarar cirka 40 timmar per vecka.

Enkelt och smidigt att plugga på distans

Det enda som du egentligen behöver för distansstudier på SKY är tillgång till internet och en dator. Vi utgår från läro-webbplattformen itslearning där du kan prata med dina kurskamrater, handledare och lärare.

Att studera på distans innebär en stor mängd frihet. Du är inte platsberoende och kan bedriva dina studier var som helst i världen. Detta gör att yh-utbildningar på distans med enkelhet går att kombinera med extrajobb, familjeliv eller annat. 

Studiesituationen kan skilja sig så mycket beroende på var du är i livet. Det är inte alla som kan studera fysiskt på en plats flera timmar i sträck. Med en yh-utbildning på distans blir vardagen lite mer flexibel då din arbetsinsats kan styckas upp som du själv vill.

Självklart krävs det självdisciplin för att studera på distans då det är du som själv som lägger upp planeringen och ser till att du följer med i kursplanen. 

På våra yh-utbildningar på distans förekommer det några fysiska träffar.

Frågor eller funderingar?

Fyll i fälten nedan så återkommer vi inom kort!

När du använder formuläret godkänner du att uppgifterna registreras. Läs vår policy om personuppgifter här.

Kontaktuppgifter

Har du frågor? Ring till oss!

010-585 58 50

Måndag – Fredag
09.00 – 12.00

13.00 – 15.00

 

Du kan även maila dina frågor till info@yhsky.se