Lön & HR

Är du yrkesverksam inom redovisning och strävar efter att ta din karriär till nya höjder? Då har du kommit till rätt plats. Utveckla din kompetens för att vara i framkant inom den ständigt föränderliga världen av Lön och HR!

Denna korta kurs i Lön & HR är skräddarsydd för dig som redan är involverad i branschen och vill stärka din expertis. Under kursens gång kan du fördjupa din förståelse för komplexa löne- och HR-processer, samt få de färdigheter som krävs för att effektivt hantera dessa utmaningar i dagens arbetsmiljö.

Vilka kompetenser får jag?

Våra erfarna och branschkunniga utbildare kommer att guida dig genom praktiska övningar och verkliga fallstudier. På så sätt får du den verkliga världserfarenheten som är avgörande för att utmärka sig inom Lön & HR. Efter avslutad utbildning kommer du vara rustad med de senaste insikterna, strategierna och teknikerna för att kunna navigera genom dagens löne- och HR-utmaningar. Du får verktygen för vara redo att ta på dig större ansvar och leda ditt team med självförtroende, något som är eftertraktat i branschen.

Behörighetskrav

Grundläggande gymnasiebehörighet

För att bli antagen till en yrkeshögskoleutbildning måste du uppfylla kraven för grundläggande behörighet. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser för att uppnå behörighetskravet.

För att kunna studera denna kurs behöver du:
– Minst 6 månaders dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbeta med redovisning på heltid inom en ekonomiavdelning för aktiebolag och/eller redovisningsbyrå för aktiebolag. Detta behöver stärkas med ett arbetsgivarintyg.

Utbildningens upplägg

Yrkeshögskolan SKY använder sig av en projektorienterad och problembaserad pedagogik (PBL). PBL bygger på att den studerande under sin utbildning ska få förutsättningar för att utveckla en analytisk och problemlösande förmåga. Det betyder att lärandet baseras på verkliga situationer som kan uppstå på arbetsplatsen.

Ansök till utbildningen

Lön & HR

20 YH-poäng

Välj studieort att ansöka till:

Frågor eller funderingar?

Fyll i fälten nedan så återkommer vi inom kort!

När du använder formuläret godkänner du att uppgifterna registreras. Läs vår policy om personuppgifter här.

Kontaktuppgifter

Har du frågor? Ring till oss!

010-585 58 50

 

Växelns öppettider:

 

Måndag – Fredag
09.00 – 12.00

Du kan även maila dina frågor till info@yhsky.se

 

 

 

 

Utbildningsledare

Åsa Wern

Tele: 010 – 585 58 63

asa.wern@yhsky.se

Richard Lööw

Tele: 010 - 585 58 61

richard.loow@yhsky.se